Mangpaat Sirsak Kanggo Panyakit Kanker

Mangpaat Sirsak Kanggo Panyakit Kanker – Kanker atos nyabak seueur ti urang dina sababaraha cara. Apakah urang terang atawa atos nungkulan kanker diri,atawa mikawanoh hiji jalma anu atos lulus ti eta,urang sadaya tiasa metot sababaraha wangun hubungan intim ka panyakit. Subyek ubar sarta pengobatan atos perdebatan ageung dina industri minangka padika anu lumangsung umum ti kemoterapi sarta radiasi dongkap kalawan kenging anu cekap efektif sarta efek sinjang sesah pisan. Paneangan pengobatan alternatif sarta pengobatan atos lumangsung salila bertahun-warsih. Samentara seueur anu mengklaim maranehanana atos dongkap ku cara anu efektif kanggo mengobati panyakit,sakedik pisan keseriusan ditendeun ka klaim kasebat kalawan ubar utami.

Samentara urang tiasa berdebat implikasi kaduitan anu tangtos kanggo pausahaan farmasi anu dominan kedah ubar anu langkung alami sarta alternatif bade ngababarkeun, peryogi keneh kanggo nyadar yen seueur klaim anu didamel ngeunaan pengobatan alternatif anu manawi henteu leres-leres didamel atawa didamel dina saban perkawis. Margi seueur perkawis kanker anu unik, peryogi kanggo henteu menggeneralisasi padika pengobatan. Samentara ubar utami hoyong urang percanten yen pengobatan alternatif henteu kantos didamel sarta sering menyebabkeun tiwasna,leresan nyaeta padika utami ayeuna pengobatan kanggo kanker sering maehan pasien langkung enggal batan lamun maranehanana henteu dipake. Samentara artikel ieu henteu diarahkeun ngeceskeun naha,informasi ieu tiasa kapanggih kalawan gampil ngagunakeun sababaraha asal anu kredibel di internet atawa bewara medis. Anjeun oge tiasa ngarujuk ka artikel ieu ngeunaan penipuan panalungtikan.

Mangpaat Sirsak Kanggo Panyakit Kanker

Salah sahiji pengobatan alternatif kanker anu atos dipake di mangsa kaliwat,utamana di nagara-nagara di manten manehna tumuwuh kalawan sae,nyaeta Sirsak. Hiji kembangan tangkal cemara awit wewengkon tropis,buah ieu disebutkeun kanggo maehan kanker langkung efektif batan ubar kemoterapi sarta henteu ngahasilkeun efek sinjang anu henteu dipikahayang anu sami,nanging manawi henteu sapinuhna tangtos efek sinjang.

Bahan aktip dina sirsak anu kabuktian efektif disebut sirsak atawa Graviola. Wanci eta aya di pasar handap wasta merek Triamazon nanging lisensi ti produk henteu lumangsung umum di sadaya nagara margi potensi rugel kauntungan kanggo pausahaan farmasi. Graviola henteu ngan pengobatan kanker,oge atos dipidangkeun anti-parasit,antimikroba,anti-inflamasi,sipat antirematik sarta sitotoksik,nurutkeun Memorial Sloan-Kettering Cancer Center. Dina sababaraha perkawis,Graviola oge atos dipake minangka pembunuh rasa udur sarta hasilna positip.

Dina pameunteunan Graviola,dipedar dina edisi Desember 2008 ti ” Journal of Dietary Supplements ” ku para peneliti AS Lana Dvorkin-Camiel sarta Julia S. Whelan,sababaraha in-vitro studi dicindekkeun yen Graviola efektif ka sagala rupa agen mikroba sarta parasit. Graviola dipidangkeun efektivitas nu tangtu dina parasit Leishmania braziliensis

Panalungtikan dipigawe salila 20 tes laboratorium ku salah sahiji produsen ubar pangbadagna di Amerika nembongkeun yen ekstrak sanggem nembongkeun minangka berikut:

Efektif milih udagan sarta maehan sel-sel kejem di 12 rupi kanker,kaasup kolon,pinareup,prostat,paru-paru sarta kanker pankreas.
Senyawa tangkal kabuktian dugi 10.000 kali langkung kiat dina ngalaunkeun pertumbuhan sel kanker dibandingkeun adriamycin,ubar kemoterapi anu umum dipake
Leuwih deui,henteu sepertos kemoterapi,senyawa anu diekstrak ti tangkal Graviola selektif ngabujeng sarta maehan sel-sel kanker wae. Eta henteu ngabahayakeun sel-sel damang

Potensi Efek Sinjang

Kalawan produk naon oge,apakah eta alami atawa asalna kimia,urang kedah sok ningali efek sinjang. Hiji studi anu dipedar Januari 2002 dina jurnal ” Gerakan Gangguan ” nembongkeun yen jangkungna insiden India Kulon kalawan Parkinson-rupi masalah motorik tiasa nyambung kalawan jangkungna konsumsi buah Graviola. Peneliti ngalakukeun percobaan ngagunakeun neuron dina budaya,sanes subyek jalmi,kanggo ngalakukeun investigasi maranehanana. Samentara hasilna henteu konklusif,tangtos nyaeta hiji hal anu urang kedah nimbang-nimbang. Langkung pengujian ekstensif tacan dipigawe melibatkeun jalmi dina ayeuna sarta Memorial Sloan-Kettering Cancer Center teras memperingatkeun yen panalungtikan jalmi langkung diperlukeun kanggo komunitas medis kanggo menginformasikeun ka balarea ngeunaan mamala Graviola sarta mangpaatna.

Samentara sababaraha efek sinjang manawi aya,neda buah sarta mengonsumsi suplemen henteu dianggap henteu aman lamun Anjeun aya dina wangkid-wangkid dosis anu mapatahan. Urang henteu dokter janten ajeng emut kanggo berkonsultasi kalawan dokter lamun Anjeun megatkeun kanggo nyokot suplemen Graviola. Sanaos panalungtikan kirang sarta teu aya kacindekan tacan ditarik,Anjeun manawi hoyong menghindari suplemen lamun Anjeun ngabogaan panyakit Parkinson atawa gangguan sanes anu mangaruhan gerakan Anjeun. Perkawis anu sami lumangsung lamun Anjeun kanggo kakandungan atawa nginangan. Samentara dokter sarta ilmuwan tacan kaluron dosis standar kanggo Graviola,salah sahiji produsen merekomendasikeun hiji 500 mg kapsul ” sababaraha kali seminggu ” kalawan neda wengi.

Dina ahir dinten putusan kajabi keneh,apakah atawa henteu Sirsak saleresna efektif kanggo dipake jalmi. Samentara studi mimiti nembongkeun eta efektivitas,kaasup sababaraha pangalaman pribadi batur anu henteu dipidangkeun dina artikel ieu,aya ngan tacan pengujian medis cekap dipigawe kanggo definitif ngusulkeun naon-naon dina ayeuna. Heureut dina pamadegan abdi,abdi rada keneh bade mecakan pengobatan alternatif sepertos ieu vs kemoterapi. Nomer hiji pilihan abdi dina ayeuna bade barobah kaayaan pengobatan ganja.

Baca juga : Apa Itu Penyakit Kanker ?

Spesialis Kanker || Mangpaat Sirsak Kanggo Panyakit Kanker

Be the first to comment

Leave a Reply

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.


*